Voor mannen

Waarom richt ik me specifiek op mannen? Omdat ik zelf man ben en op die manier makkelijk kan relateren aan zaken waar mannen mee rond lopen op hun pad. En daarnaast omdat ik een sterk intrinsieke drang voel dat dat bij mezelf en mijn levenspad hoort. Vraag me niet waarom, soms heb je een sterk gevoel ergens over en kun je niet anders dan dat gevoel volgen.

Als man ken ik als geen ander de valkuilen van het man-zijn. Zelf ben ik enorm gevormd en getransformeerd de laatste jaren. Ik ben mezelf aardig tegen gekomen op het pad van man-zijn, en dat gebeurt dagelijks nog steeds natuurlijk. Soms harde lessen en zeker ook veel mooie lessen. En allemaal zo waardevol als het geïntegreerd is. Om vervolgens met vernieuwde inzichten mijn pad te bewandelen. Steeds dieper wortelen in het man-zijn. Met vallen en opstaan, blijven leren en integreren. Om zo een betere versie van mezelf te worden en zijn, keer op keer.

En dat gun ik andere mannen ook. Vandaar dat ik me graag in zet voor mannen via coaching, yoga en mannencirkels. Waar mannen samen kunnen komen en elkaar kunnen versterken en met elkaar echt de verbinding aan kunnen gaan. Dat is wat er in mijn optiek al te lang mist en waar een steeds grotere behoefte aan ontstaat.