Coaching

Samen op pad

Jaren geleden heb ik een nieuwe passie ontdekt, het ondersteunen en begeleiden van mensen (coaching). Ik werd er direct enthousiast van en nu nog steeds. Ik doe dit door middel van het aanbieden van wandelcoaching. In beweging zijn terwijl we samen onderzoeken waar ik je bij kan ondersteunen. Niet saai op een stoel zitten want dat doe je in je dagelijkse leven waarschijnlijk al genoeg.

Waarom wandelcoaching?

Het is een coachingsvorm die goed bij mij past als persoon. Wandelen in de natuur geeft rust en helderheid. De zuurstof die je inademt tijdens een wandeling. De omgeving die continu veranderd. Buiten zijn praat makkelijker en je hoeft elkaar niet steeds aan te kijken. Alles in de natuur draagt bij aan een gevoel van openheid, ruimte en rust. En vanuit die openheid, ruimte en rust werk ik graag met jou.

Buiten zijn werkt! Daarnaast ben je letterlijk en figuurlijk ‘in beweging’.

Wat krijg je daar dan voor?

Ik kan me voorstellen dat je graag wil weten wat een coachwandeling je kan brengen en wat het je kan opleveren.

  • Vanaf de eerste wandeling voel je al verandering
  • Persoonlijke aandacht, het draait volledig om jou
  • Meer helderheid en inzicht in jouw proces(sen) als man
  • Praktische handvatten en oefeningen zodat je ook thuis verder kunt

Wat vraag ik van jou?

Niet veel. Het enige dat ik van jou vraag is een open mindset en houding, en toewijding aan je eigen proces, zodat we ook echt samen kunnen onderzoeken hoe jij stappen kunt zetten naar jouw gewenste uitkomst.

Het is enkel een kwestie van DOEN!

Hoe makkelijk dit ook klinkt, vaak is het wel net dat ‘doen’ wat zo moeilijk lijkt te zijn. Wil je graag iets veranderen in jouw leven? Voel je de behoefte om dingen anders te gaan doen? Loop je vast en kun je wel wat ondersteuning en helderheid gebruiken?

Wellicht kan ik jou een stukje ondersteunen op jouw persoonlijke levensreis. Een kennismaking is altijd gratis dus voel je vrij om contact met me op te nemen.