Over

Even voorstellen

Mijn naam is Wilbrand Schothuis (1975). Ik heb een brede interesse in het leven en menselijk gedrag. “Iedere persoon die ik ontmoet, iedere situatie waarin ik verkeer, ieder moment van de dag kan ik iets leren, en ik zal nooit uitgeleerd zijn. Ik ben altijd bezig met het leven en met wat mensen bezig houdt in het leven.

Het ondersteunen van mensen is iets wat ik erg graag doe. Vanuit die achtergrond deel ik ook graag met anderen, omdat ik het mooi vind om mensen te zien groeien en bloeien, en om te inspireren, inclusief mezelf. Als ik een steentje kan bijdragen in persoonlijke groei, in welke vorm dan ook, dan doe ik dat.

Coachen

Om dit alles kracht bij te zetten heb ik in 2017 een wandelcoach opleiding gevolgd bij Het Coachbureau van Hilde Backus. Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik me specifiek op mannen wil richten, omdat ik het gevoel heb dat ik daar werk te verrichten heb, en er daar ook echt een behoefte ligt.

Kundalini Yoga

Daarnaast ben ik Kundalini Yoga leraar. In 2013 heb ik met succes mijn tweejarige opleiding tot Kundalini Yogaleraar afgerond. Ik heb deze opleiding gedaan bij Christine Michon (Hariang Kaur) in Enschede.

Het doorgeven van Kundalini yoga doe ik met veel passie en plezier. En daarnaast draag ik bij aan de ont-wikkeling van mezelf en anderen. Het is heel dankbaar om iets vanuit mijzelf aan anderen te mogen doorgeven.

Schrijven

Schrijven is iets wat ik erg graag doe. Ik schrijf over alles wat me bezig houdt of me raakt in mijn eigen leven of dat van een ander. Via mijn schrijven wil ik graag bijdragen aan meer bewustwording maar vooral ook meer bewustZIJN. Alles wat ik schrijf of blog is vanuit mijn persoonlijke kijk op het leven en/of situaties.  Via mijn schrijven inspireer en motiveer ik graag mezelf en anderen.